Tiilikaton sekä peltikaton pesu ja pinnoitus

Kattopesu ja katonmaalaus kaikenlaisille katoille Turku, Salo ja ympäryskunnat.

Niin pelti- kuin tiilikatotkin kaipaavat säännöllistä puhdistusta, joka ylläpitää niiden kestävyyttä. Ilman katon pesua katoille ja ränneihin kerääntyvät pudonneet lehdet ja roskat keräävät katolle kosteutta ja saattavat pahimmillaan johtaa kosteusvaurioon. Myös esimerkiksi tiilikatot voivat sammaloitua ilman säännöllistä pesua ja suoja-ainekäsittelyä.

Useissa kotitalouksissa katon puhdistus jää tekemättä, sillä se edellyttää hankalaa katolle kiipeämistä ja siellä työskentelyä. Katon pesussa käytettävissä pesuaineissakin kannattaa olla huolellinen, jottei väärän pesuaineen käyttö vaurioita katon pintaa.

Maalaus Pitkänen Oy suorittaa kattojen pesut puolestanne. Työskentelemme sekä omasta että kohteen käyttäjien turvallisuudesta huolehtien ja käytämme vain hyväksi havaittuja, kyseiselle kattomateriaalille soveltuvia pesuaineita ja pinnoitteita.

Teemme pesuja, maalauksia, pinnoituksia ja suoja-ainekäsittelyjä kaikille kattopinnoille. Pidennä kattosi käyttöikää ja kutsu meidät puhdistamaan kattosi.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous katon pesusta!